3 september 2014
19:00

Derome/Åskloster

Referat: Varbergs GIF - Derome/Åskloster

Med 14-0 från förra matchen var känslan i laget att detta skulle blii en enkel match. Skapligt väder för en gångs skull denna kväll. Matchen skulle dock bli lite annorlunda än planerat...

Matchen inleddes ganska trevande från båda håll och det kändes att vi inte gick in riktgt 100% i alla lägen. Det skulle dröja till mitten av halvleken innan vi kunde sätta 1-0 och D/Å gav bättre motstånd äv vi räknat med.

Vi fick in en boll till innan halvtid men det var inte riktigt övertygande ändå.

I andra halvlek fick D/Å en ganska snabb kontring efter bara någon minut och kunde reducera. De hade dessutom flera chanser men där vi lyckade avvärja och Antonio fick kämpa en hel del i målet.

En bit in i andra fick til ytterligare ett mål och 3-1 blev oxå slutresultatet.

Flera faktorer bidrog nog till att vi inte riktigt kom upp i vanliga standarden men vi fick med oss 3 p i alla fall och lärde oss att man inte ska ta ut något i fötskott...